Djinges de Fret

Ik ben Evelyn en heb zes fretten. Helaas heb ik laatst afscheid moeten nemen van twee fretten. Eén van de fretten kreeg een zeer slechte conditie. Hij was zwaar ondervoed, woog amper 550 gram en was uitgedroogd. De eerste weken heb ik hem een speciaal papje gevoerd, om aan te sterken. Daarna wilde ik toch over op iets anders. Door vrienden werd ik gewezen op Carnibest en ben gaan zoeken waar ik dat hier in de buurt kon krijgen en dat bleek in Aduard te zijn, bij Iris Tjalkes.

De eerste paar keer dat ik het voerde moesten ze nog even wennen. Ze kenden alleen maar brokjes en blikvoer en dan is Carnibest toch iets anders. De fretten die ik buiten houd hadden al snel door dat Carnibest lekker is en aten hun buikjes rond. De fretten binnen zijn nu ook om. Ik voer Carnibest gemiddeld drie keer per week. De fretten zien er veel beter uit en hun vachten zijn meer gaan glanzen. Het verzwakte fretje wat ik binnen kreeg toen hij 550 gram woog weegt nu ruim 1400 gram en gaat er steeds mooier uitzien.

Ik blijf zeker Carnibest gebruiken, het is echt goed en ze gaan er erg mooi door uitzien.

Ik heb een foto Djinges bijgesloten, het fretje wat amper 550 gram woog. Hier geniet hij zichtbaar van de Carnibest. Ik ben blij dat ik het ontdekt heb, jammer alleen dat het niet een paar jaar eerder was…..

Groetjes van Evelyn Fledderman en de fretten!