Michelle

Hallo,

Ik heb ongeveer 1 jaar geleden een fretje weggehaald bij mensen die hem geen aandacht gaven en slecht voer gaven. Deze fret is opgevoed met knaagdierenvoer en fruit, iets anders kende hij niet. Na een half jaar was hij, van een hele erge bijt-fret, eindelijk zo tam dat ik hem overal mee naartoe kon nemen, maar 1 ding werd maar niet beter. Op welk fretten of kitten voer ik hem ook zette of hij at het niet of hij werd er ziek van.

Tot ik via een vriend hoorde wat Carnibest was, ik had er nog nooit van gehoord maar als laatste redmiddel wilde ik het toch proberen. Zelf heb ik ook altijd mijn honden zo natuurlijk mogelijk gevoerd en ben er een grote voorstander van dus ging ik het proberen. Na 4 weken begon hij het steeds lekkerder te vinden en op een gegeven moment wilde hij niets anders meer, mijn andere fretten waren er ook dol op en ik begon het als hoofdvoer te geven omdat ik er zeer tevreden over was.

Niet aleen mijn fretje knapte al snel op maar ook zijn vacht en de vacht van de anderen fretten werden zachter en mooier. Vanaf die tijd geef ik aan al mijn dieren Carnibest zowel aan mijn fretten als aan mijn hond en kat en ben er echt heel erg tevreden over.

Groetjes Michelle