Omega 3 zalmolie

Vis staat tegenwoordig ter discussie, de kwaliteit van vis zou van een laag niveau zijn. Er worden vervuilingen in aangetroffen en men vraagt zich af of het nog wel zo gezond is om vis te nuttigen, dit was voor ons onder andere een reden om tot op heden geen variant met vis van Carnibest op de markt te zetten.

Ondertussen hebben we uiteraard niet stil gezeten en zijn we op zoek gegaan naar een leverancier welke ons zalmolie van onbetwiste kwaliteit kan leveren. En dat is na lange tijd, eindelijk gelukt. Wij hebben zalmolie kunnen laten maken, welke aan alle gestelde eisen voldoen én meer dan dat.

250 / 500 ml in lekvrije verpakking

Al met al zijn we dus blij dit nieuwe product te kunnen aanbieden, als alternatief voor een diepvriesproduct met vis. In Carnibest zit van het begin af aan koudgeperste lijnzaadolie van reformkwaliteit. Geleerden raden nu aan om deze olie te gaan nuttigen, als mens ook, in plaats van verse vis.

De zalmolie is niet bedoeld ter aanvulling van Carnibest, want alle voedingen zijn voorzien van Omega-3 vetzuren. In principe is het dus niet nodig om zalmolie erbij te geven.

Men kan desgewenst dit nieuwe product geven als de hond of kat bijvoorbeeld 1 of 2 dagen per week pens, kippennekken of iets anders zelf samengestelds te eten krijgt.