Bruno

Onze Grote Zwitserse Sennenhond Bruno heeft EPI en at daarom dieetvoer in combinatie met pancreaspoeder Zymoral. Nadelen daarvan: de Zymoral stinkt enorm en die geur gaf Bruno ook af. Daarnaast toch vaak erg dunne ontlasting, beetje meer of minder Zymoral proberen om de ontlasting goed te krijgen maar nooit echt goed.

Na zoekwerk op internet en het krijgen van tips van forumleden op het Grote Zwitserforum hebben we besloten om Carnibest Pancreas te proberen. U (fa. Carnibest) adviseerde het overstappen op Carnibest in overleg met de dierenarts te doen. De dierenarts was het er mee eens, maar raadde wel aan Zymoral ook te blijven gebruiken.

Groot succes! Bruno vindt het heerlijk, de overgang was binnen een week een feit en het resultaat is prima. Hij stinkt niet meer en de ontlasting is normaal. Zijn vacht begint steeds mooier te glanzen en de grijze vlekken die hij daarin had beginnen te verdwijnen. De Zymoral gebruiken we niet meer, het gaat fantastisch zo!!

Er zit een wederverkoper op nog geen 10 autominuten bij ons vandaan dus het spul diepgevroren ophalen en ook zo te houden is totaal geen probleem.
We zijn conform advies van Carnibest gestart met 20 gram per kg lichaamsgewicht per dag, afgerond op 60 kg (dat is hij bijna) dus 1200 gram per dag. Hij blijft (op het oog en gevoel) mooi op gewicht, moet ook niet te zwaar worden want dat is niet goed voor gewrichten e.d.

Binnenkort weer even langs de DA en op de weegschaal om te controleren of onze indrukken kloppen.

Met vriendelijke groet,

Paul Zaagman
Steenwijk