Buck

Buck is een Labrador van bijna anderhalf jaar, wij hebben hem als pup gekocht. Hij was de kleinste van het nest en onze zoon en schoondochter hebben zijn broertje gekocht, Bruno genaamd. Ze lijken echt op elkaar alleen is Bruno altijd groter en forser geweest.

Buck kreeg na een paar weken last van diarree dus gingen wij naar de dierenarts en na een kuurtje ging het probleem weer over. Na een paar weken kreeg hij hetzelfde probleem weer terug, dat kon want er heerste een virus onder honden, dus weer een kuurtje maar het probleem ging niet meer weg.

Toen zei onze dierenarts: ga eens naar een gespecialiseerde dierenkliniek want ik zelf kom er niet meer uit met wederom meerdere onderzoeken en extra kosten.

Buck moest geopereerd worden om de darm en maag na te kijken. Ze dachten dat hij een chronische darmontsteking had en hij moest aan de prednison en andere pillen.

Het was echt zielig om zo je hond zo te zien die geen schik meer had en de hele dag maar lag te slapen en dat moest dan zijn hele leven zo blijven zei men.

Dus wij weer naar de dierenkliniek en gezegd dat dit geen optie was en dat al die medicijnen meer dan € 120,= in de maand voor ons te veel was met een zieke hond.
Dus toen kregen we in dezelfde kliniek weer een andere dierenarts die uitgebreid naar Buck en zijn klachten heeft gekeken en deze dierenarts ontdekte dat Buck het aan zijn alvleesklier had en adviseerde ons om Carnibest te halen.
We zijn Buck toen Carnibest Natuurvoer Pancreas gaan voeren met een geweldig resultaat. Hij hoefde gelijk geen medicijnen meer, dus voor ons geen extra kosten meer.

We doen dit nu al heel wat maanden en het gaat dus echt super met Buck. Hij speelt en dolt weer net als zijn broer, zelfs echt niet meer verharen en eindelijk mooie ontlasting.

Ik ga dan ook met plezier het voer voor hem ophalen en wij zijn ook reuze blij dat het nu zo met Buck gaat!

Carnibest bedankt zover!

Familie van Guilik
Harderwijk