Carnibest Pancreas en Djumper

Onze Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Djumper genaamd is nu 3 jaar. Vanaf pup bleef hij altijd al aan de magere kant. Ondanks dat hij vrij veel brokjes kreeg. Ook was hij nog wel eens de dunne. Wij maakten ons daar toen niet zo druk om, vooral omdat het een heel erg druk hondje was.

Toen Djumper bijna 2 jaar was werd zijn ontlasting steeds meer en bijna wit van kleur. Binnen twee weken poepte hij wel 8 keer per dag bergen witte ontlasting. Het werd steeds dunner, op het laatst zeer dun en kanariegeel van kleur. Daarna poepte hij zelfs 10 tot 12 keer per dag. Hij kon bergen eten en werd toch steeds magerder.

Al vrij snel kwamen we er achter dat zijn alvleesklier niet goed tot helemaal niet werkte. We kregen enzympoeder voorgeschreven. Dat werkte niet tot nauwelijks. Toen andere enzympoeder gekregen. Dat werkte ietsje beter met geweekt eten. Maar ook dat ging binnen een week al weer mis. Toen werden we doorgestuurd naar allerlei specialisten. Allerlei soorten medicijnen gehad. En bergen enzympoeder en bergen geld kwijt. Het mocht allemaal niet baten.

Ten einde raad dachten we al aan het ergste. Tot de dag dat we via via in contact kwamen met Carnibest.

Ietwat terughoudend begonnen we met de Carnibest Natuurvoer variant. (met enzympoeder er op). Het leek een wonder! Binnen 2 á 3 dagen leek de ontlasting te stabiliseren en Djumper leek iets op te leven. Binnen de kortste keren waren we van alle medicijnen (behalve de enzympoeder) af.

Een paar maanden daarna kwam de Carnibest Pancreas op de markt. We zijn dat zo snel mogelijk gaan proberen. Tot de dag van vandaag geven wij dat nog steeds en hebben nooit meer enzympoeder of andere medicatie nodig gehad. Het resultaat van wat deze voeding voor Djumper heeft betekent is duidelijk zichtbaar op de foto’s.

Wij zijn Carnibest voor altijd dankbaar.
Dankzij jullie leeft onze hond nog.

Groetjes,

Johnny van Hemert, Norma Harmsen en Djumper
Weesp