Friese Stabij (carnibest pancreas)

Ik wil u graag onze ervaringen met Carnibest Natuurvoer Pancreas vertellen. Met name omdat ik met dit voedsel opmerkelijke resultaten heb geconstateerd, die misschien voor anderen ook van belang zijn.

Onze hond, een Friese Stabij van 3 jaar oud heeft sedert ca 9 maanden een ernstige vorm van pancreatitis. Het voedsel wordt dan feitelijk niet meer verteerd en de ontlasting stinkt erg en heeft een okergele kleur. Soms is de hond ook niet in staat om de nacht zindelijk door te brengen en bevuilt hij zijn eigen hok.

Nadat de dierenarts (we hebben er enkele geraadpleegd) de ziekte had vastgesteld kregen we medicijnen die aan het voedsel toegevoegd moesten worden. We hebben dat enkele maanden uitgeprobeerd, met verschillende wijzen van toediening, op aanwijzen van de arts.

Het resultaat was zeer beperkt tot nihil. Uit onderzoek bleek dat de ontlasting in hoge mate uit onverteerd voedsel bestond. Het resultaat voor de hond was deerniswekkend. Hoe veel voer we hem ook gaven, hij vermagerde steeds verder.
Aan (speciale) brokken en medicijnen gaven we inmiddels een substantieel bedrag per maand uit –en dan nog zonder feitelijk resultaat.

Ten einde raad ben ik zelf op zoek gegaan naar alternatieven. We zagen de toekomst voor het dier somber in. Op internet kwam ik uw bedrijf en product tegen en de filosofie ervan sprak me aan: een natuurlijke aanvulling voor dat wat het dier mist.
Het proefpakket gaf hoopvol resultaat. De ontlasting werd normaal, dus verteerde het voedsel inderdaad. Eureka!

We zijn nu zo’n twee maanden op dit voedsel overgegaan. De hond verdraagt het zeer goed en heeft normale ontlasting, ook geen bevuiling van zijn hok meer zoals vroeger. Hij lust het eten graag, zijn etensbak is supersnel leeggegeten.

Ik ben zonder meer verheugd dat ik uw bedrijf en product heb leren kennen.

Veel succes!

Met vriendelijke groet,
Drs. L. Eland
Oene