Marley

Marley is bij ons gekomen toen hij ongeveer 5 maanden was. Hij is een Spaanse zwerfhond en altijd erg op voedsel gericht geweest en hij produceerde ook altijd veel ontlasting.
Vorig jaar September, hij was toen 9 maanden, werd Marley ziek. Hij viel erg af, in een week tijd kon je zijn ribben tellen, ook produceerde hij bergen breiige en soms dunne ontlasting.
Maar het ergste was zijn niet te stillen honger, niets was meer veilig voor Marley. Hij at alles, zelfs de boeken uit de boekenkast.
Gelukkig had de dierenarts snel door wat er aan de hand was, Marley zijn alvleesklier deed niet wat hij moest doen, bleek na bloedonderzoek. Dus op de dieetbrokken en enzympoeder.
De ontlasting was soms wat beter, maar niet zoals het moet zijn. Bij de dierenspeciaalzaak werd ik geattendeerd op pancreas vleesvoer van Carnibest, gelijk geprobeerd natuurlijk en met resultaat.
Vanaf het moment dat Marley dit eet gaat het goed met hem. De ontlasting was gelijk goed en zijn overdreven honger werd geleidelijk aan ook minder. Hij bleef alleen erg mager en sinds een maand of 4 ben ik het voer gaan mengen met Carnibest Natuurvoer en met nog een klein beetje enzympoeder en toen is hij helemaal als een speer vooruit gegaan. Hij is inmiddels goed op gewicht 16 kilo, toen hij ziek was woog hij er krap 10. Zijn ontlasting is goed, zijn vacht is weer mooi en hij is tevreden en voldaan, niks geen gulzige praktijken meer. Marley speelt, rent, jaagt, springt en zwemt weer en barst van de energie.
Zonder Carnibest was dit niet goed gekomen volgens mij. Onze andere hond eet ook alleen nog maar Carnibest en ziet er ook fantastisch uit.
Wij zijn blij met Carnibest!!

Groetjes van Jose Roga uit Rotterdam
en een poot van Marley en zijn vriendinnetje Edda.