Bully

Bully had 6 jaar lang dit probleem.
We hebben tijdens die jaren alle conventionele behandelingen die beschikbaar waren toegepast en Bully heeft lange periodes prednison en antibiotica moeten gebruiken. Hij had altijd stinkende oren en had ook regelmatig last van oorontsteking. Door al dat gekrabbel aan zijn oren waren ze zo zwaar beschadigd dat het noodzakelijk was dat zijn oren gecoupeerd moesten worden. Zijn huid was droog en schilverig en hij had onophoudelijk jeuk over zijn hele lijf. En vanzelfsprekend ook weer veel gekrabbel waardoor zijn vacht op veel plekken gewoon kaal gekrabbeld was. Zelfs zijn tepels werden er afgekrabbeld. Ook verloor hij verschillende tanden en was altijd aan ’t hoesten. De hakken van zijn achterpoten waren opgezet.
En omdat hij zoveel met z’n hoofd aan ’t schudden was, werd hij blind in 1 van zijn ogen. Kortom…een hele zielige hond, hij was gespannen, gedeprimeerd, zijn huid was rood, hij had jeuk, hij stonk en was er gewoon slecht aan toe.

Toen er eenmaal met de Carnibest voeding en homeopatische supplementen werd begonnen ging het onmiddelijk een stuk beter met hem. Nog steeds is er elke dag weer meer resultaat te zien en de vooruitgang is bijna niet te geloven. Niet alleen stinkt hij niet meer….nee, hij ruikt zelfs lekker!! Hij heeft ook geen droge schilferende huid meer en inmiddels is het meeste van zijn vacht weer terug gegroeid. De hakken van zijn poten zijn niet meer opgezet. Er is geen ontsteking in zijn oren te vinden en ze ruiken ook schoon. Door de lichamelijke verbeteringen, is zijn karakter ook veranderd. Hij is weer blij, heeft veel uithoudingsvermogen, hij wil spelen en gedraagt zich weer als een pup. We waren bijna vergeten hoe ondeugend hij kan zijn! We zijn nog steeds verbaasd hoe vlug er verbetering plaats vond nadat de voeding was veranderd. Dus Baasje en hond zijn heel erg blij dat we met de Carnibest voeding zijn begonnen. De hond kijkt nu ook uit naar zijn etenstijd en eet met groot plezier. Na 6 jaar lang alleen maar ellende en problemen te hebben gehad, zijn we nu eindelijk op de goeie weg en kijken vol vertrouwen uit naar ’n gezonde toekomst.