Floyd

Onze hond Floyd had, voordat wij hem kregen, 14 maanden bij drugsverslaafden op een balkon gezeten en was zwaar ondervoed en kon daardoor ook slecht eten.
Hij had ook allerlei huidklachten en de reguliere dierenarts reageerde met “oh, voedselallergie” en verkocht ons brokken die niet werkten en de smeersels die we meekregen werkten ook al niet. Na zoeken op het internet kwam ik terecht bij Carnibest, nadat ik een tip had gekregen van iemand in het Amsterdamse Bos.

Ik vond de website van Carnibest heel erg informatief omdat ik daar pas begreep dat Floyd’s complete spijsvertering in onbalans was geraakt. Na 3 weken Carnibest te hebben gegeten, in zijn geval Eend/Rijst, onderging hij een complete gedaanteverandering. Hij werd zeer alert en speels, werd slanker en gespierder. Hij sliep ’s nachts dieper want voorheen hoorde ik hem altijd wel bijten of krabben en nu niet! Kortom, het werd ineens een totaal andere hond. Inmiddels voer ik ruim een jaar Carnibest en nog steeds niets dan lof over dit voer, ik blijf er enthousiast over. Floyd eet nog steeds Eend/Rijst afgewisseld met Kip/Rijst nu en hij ziet er geweldig uit!

Claire Vlieg
Uithoorn