Sammie

Ik schrijf U deze brief omdat wij zulke goede ervaringen hebben met Carnibest en Sana-Pron Pro-Biotic met onze Cavalier King Charles.

Het volgende deed zich voor. Wij zijn sinds november 2006 de gelukkige bezitters van een Cavelier King Charles. De eerste paar maanden ging het reuze goed met hem. Hij kreeg drie maal daags brokken te eten op advies van de fokker. Helaas toen hij 6 maanden was kreeg hij met tussenpozen erg veel last van diarree. Wij hebben verschillende soorten voer geprobeerd maar het probleem bleef.

Bij de dierenarts tabletjes gekregen die hielpen ook maar tijdelijk. Wij werden er wanhopig en zeer bezorgd van. Onze lieve schat werd er niet dikker op en ook werd zijn energie behoorlijk ingeperkt. In onze vakantie in juni 2007 kwamen wij bij een andere dierenarts terecht, omdat onze Sammie nog steeds geen normale ontlasting produceerde. Ook daar werden wij met een pilletje naar huis gestuurd.

Ten einde raad ben ik op internet gaan zoeken naar mogelijkheden en ervaringen. Daar werd ik geattendeerd door eveneens Cavalierbezitters op het hebben van diarree, die naar mate de tijd verstrijkt over kan gaan in chronische diarree. Deze mensen waren door andere hondenbezitters geattendeerd op Carnibest.

Ik heb me uitvoerig ingelezen over Carnibest en heb via mevrouw J.Jansen in Ede Carnibest Natuurvoer en Lam/Rijst besteld. Tevens heb ik op aanraden van Mevr. J.Jansen Sana Pron Pro-Biotic besteld. Tot onze grote verbazing en blijdschap heeft onze Sammie sinds die heuglijke dag geen, ik herhaal geen diarree meer gehad. Het is weer een heel vrolijk en energiek hondje van tien maanden die staat te blaffen als ik zijn eten klaar sta te maken.
Met de Sana Pron Pro-Biotic ben ik na twee weken gestopt.

Graag wilde ik U onze ervaringen laten weten, zodat andere hondenbezitters er hun voordeel mee kunnen doen.

Met vriendelijke groeten,
Bea en John Bekink en Sammie.