Stip

Ik ben Yna Offringa en bazin van Stip, een pup van een maltezer-moeder en een yorkshire terrier-vader. Stip is nu 2 jaar en 6 maanden oud. Stip is mijn eerste hond in mijn leven en om een hondenbaas te worden daar wist ik echt niets van. Het leek me leuk en ik wilde ervoor gaan. Wat betekent… puppy-cursus… enz .enz… Ik had geluk want per toeval kwam ik terecht bij trainster Bonnie Rattink, in mijn ogen een bevlogen en zeer goede leidster.

Als in de cursus het onderwerp “voer” aan de orde kwam hoorde ik haar de naam noemen van Carnibest, maar ik reageerde daar zelf niet op, ik had het veel te druk met baas worden en alles wat daarmee samenhangt. En Stip at immers goed en graag! Tot het moment dat Stip’s maagje protesteerde en niets meer kon verdragen van haar voer. De dierenarts schreef voor als dieet “rijst met kip”. En dit ging mij na enige tijd tegenstaan. Toen hoorde ik in mijn hoofd de stem van Bonnie die het had over “Carnibest – voer, oh zo best voor de hondenmaag en voor nog zoveel meer”.

Inderdaad “nog zoveel meer”, want Stip vond paardepoep en papieren-zakdoekjes een heerlijke lekkernij! Met deze wanhoop ging ik naar Bonnie en is mijn hoop uitgekomen dat “Carnibest natuurvoer” de oplossing is voor deze en ik denk voor alle honden-eetproblemen! De poep van Stip is altijd stevig, zelfs als ze ergens toch een verloren boterham vindt en eet! En is haar maag eens van streek dan kan ze haar carnibest-voer gewoon blijven eten! Het maakt haar maag op een natuurlijke manier sterk en gezond! Om haar poep in een zakje op te ruimen, daar waar het niet mag blijven liggen, is nu voor mij een makkie en een plezierig werkje!!

Ik gebruik Carnibest-voer nu al meer dan een jaar. Ik ben heel erg enthousiast en zal het iedereen aanraden. En het gemak is ook dat ik het in Arnhem (waar ik woon) kan kopen bij Bonnie Rattink, wat me altijd weer een goed adviesje oplevert als ik dat nodig heb.

Uit enthousiasme onderteken ik dit bericht graag, Yna!!!