Bennie

Ik ben Nia en bazin van Bennie.

In mei 2010 kreeg Bennie, onze Rottweiler van 8 jaar oud, vreselijke last van diarree en overgeven. Dus wij naar de dierenarts. Bennie kreeg een prikje en ik kreeg te horen dat ik rijst met kipfilet moest koken en aan Bennie moest gaan geven. Dat ging eventjes goed, tot half oktober. Bennie werd doodziek en zijn ontlasting liep er gewoon uit. Dus konden wij voor de zoveelste keer naar de dierenarts.

Er werden foto’s gemaakt echo’s, er werd helaas niet echt iets duidelijk, inmiddels was Bennie 11 kilo afgevallen. Bennie wordt aan het infuus gelegd, we krijgen te horen dat hij het waarschijnlijk niet gaat redden. Maar Bennie komt erdoor gelukkig. Wij naar huis met speciale (dure) voeding 5 pillen per dag, helaas 2 weken gaat het goed, daarna weer fout.

Teneinde raad ben ik het internet opgegaan en kwam ik uit op Carnibest. Ik dacht baat het niet, schade doet het ook niet, had inmiddels alle hoop verloren. Maar een WONDER geschiedde!! Bennie was na 2 dagen weer vrolijk en de lieve ondeugende hond van vroeger had na 5 dagen ineens harde ontlasting en een normale kleur, we konden ons geluk niet op!

Carnibest is niet alleen goed voor Bennie maar ook voor zijn baasje (ik eet het niet hoor) want ook ik ben opgeknapt. Als je hond zo ziek is voel je jezelf zo ellendig en machteloos. Ik raad het iedereen aan, een wondermiddel dat de naam Carnibest draagt. Bennie is nu al een tijdje geheel zonder medicijnen en ziet er geweldig uit.

Ik ga deze informatie ook aan andere hondeneigenaren doorgeven. Ik ben er van overtuigd dat zonder Carnibest, onze Bennie er nu niet meer geweest zou zijn.

Onze dank gaat ook uit naar Rita Greven want bij haar koop ik Carnibest zij staat ons dag en nacht te woord, want in het begin zit je toch met heel veel vragen. Dag of tijd het maakt haar niet uit. Rita en Carnibest heel hartelijk bedankt, namens Bennie en Nia.

Nia van de Maarl
Venhuizen