Hummer

Wij hebben een Franse bulldog, Hummer genaamd. Hij is nu 1,5 jaar en was eigenlijk altijd aan de diarree en had schilfers op zijn huid. Ook wilde hij meestal niet eten of weinig, sliep erg veel en was altijd een beetje suf.

We hebben bij de dierenarts allerlei testen laten doen en er volgde altijd wel weer een onderzoek na of medicijnen. Er was eigenlijk geen verklaring te vinden, waarom hij diarree bleef houden. Maar hij liep altijd alsof hij constant buik- en maagpijn had, heel verkrampt van achteren met name. Je kon zijn buik niet aanraken want dat deed pijn bij hem.

Toen kreeg hij hypo-allergene brokken van de dierenarts, maar zijn diarree bleef niet echt weg en na een aantal weken begon het weer. Zijn ontlasting rook soms zo zuur, dat hij nu ook het medicijn cimetidine kreeg voor zijn maagzuur en andere klachten, maar de pijn ging niet weg. Zijn huid zag er wat beter uit maar het vele slapen en slecht tot niet eten ging ook maar niet over.

Toen zijn we op internet gaan zoeken naar andere voeding. Vervolgens zijn we naar de dierenwinkel gegaan en die hielpen ons gelukkig. Na een heel goed advies van hun kant zijn we Carnibest gaan proberen. Ze zeiden dat ze zeker wisten dat we een andere hond zouden krijgen hiermee. Nou….ze hadden gelijk!! Eigenlijk in 3 dagen tijd liep onze Hummer soepel en had hij geen buikpijn meer!! En ik kon stoppen met de pillen!!

We zijn er nog niet helemaal maar hij voelt zich echt goed. En daar zijn we heel blij mee.

Hulde aan het Dierenparadijs in Middelburg voor hun goede advies om Carnibest te gaan proberen.

Vriendelijke groeten van Wilma de Nood en Hummer.
Middelburg