Luna

Beste Mensen van Carnibest,

HULDE!!!!

Bij deze onze gebruikerservaring die ik graag met jullie wil delen.

Luna is onze “Boomer” van nu 2 jaar oud. Vanaf pups af aan is het al hommeles geweest met de voeding en de ontlasting, om de haverklap had Luna last van diarree. In het begin dachten we het zal wel spanning zijn om het vervolgens te wijten aan het wisselen van tanden. Met voeding hebben we echt van alles geprobeerd. Bijna elke brok is langs geweest maar Luna bleef maar last houden van terugkerende diarree.

Na een tijdje zijn we Frolic gaan voeren maar dit wilde ze niet eten dus zijn we haar gaan verleiden door er Cesar door te doen. Dit at ze braaf op met zo af en toe een keertje protest. Nu weten we inmiddels dat we Luna de “Febo” en de “Mac Donalds” onder de hondenvoeding hebben gegeven!!!

De diarree werd steeds erger tot er op een gegeven ogenblik ook bloed bij kwam. Op een ochtend was het zo erg dat ze begon te piepen terwijl ze ontlasting had. Wij waren toen echt ten einde raad!! Op internet had ik eens gelezen over Giardia en ik dacht dit past bij Luna haar beeld. Na 3 dagen ontlasting verzamelen en een uitgebreid ontlastingsonderzoek kwam er niet veel bijzonders uit.

De dierenarts wilde nog allerlei bloedonderzoeken gaan doen maar inmiddels was ik op internet gaan speuren op deze problemen en kwam ik uit bij Carnibest. In het verleden had ik al eens mijn partner en Luna geprobeerd te overtuigen om over te gaan op KVV en Carnibest maar dit hadden we toen te snel geïntroduceerd waardoor er ( ik weet nu dat dat dus kan voorkomen ) dus weer diarree optrad.

Ik ben gelukkig dit keer voet bij stuk blijven houden en we hebben heel langzaam Carnibest ingevoerd en … en ….WAT BEN IK ER BLIJ MEE!!!!!

Luna eet nu echt met smaak, dit heeft ze nog nooit in deze mate gedaan het is echt een enorm plezier om haar zo te zien genieten tijdens het eten!!! Haar vacht glimt en ze zit beduidend goed in haar vel. We moeten alleen de porties even goed afstemmen want in het begin gaven we iets te weinig en viel Luna iets af… nu krijgt ze dus wat meer … boft zij even !!

Dit is onze eerste hond en met name ikzelf was geen hondenmens en wist dus ook niet veel af van honden en hun voeding. Ik ben erg blij dat ik Carnibest heb ontdekt!!

Met vriendelijke groet,
Eelco van Berkum, Gabi en Luna uit Hoofddorp