Max en Brunn

Wij hebben met onze hond Max vanaf pup veel problemen gehad met het voedsel. Hij kreeg steeds meer darmklachten en braakte het voedsel uit. Zijn ontlasting was dun en uiteindelijk spoot het er uit met bloed er bij. Hij braakte op een gegeven moment zelfs het water uit. Allerlei merken en diverse soorten voeding van de dierenarts hebben we uitgeprobeerd zonder succes.

De klachten bleven terug komen en werden steeds heftiger. Hij heeft zelfs een kijkoperatie bij de internist gehad die niets kon vinden. We wisten ons geen raad totdat we de tip kregen om Carnibest uit te proberen. Dat was een feest voor ons en voor Max!

Hij gaat nu tekeer als zijn eten in de bak wordt gedaan. Dat kenden we niet van hem. Hij at altijd met veel moeite en zonder enthousiasme de verschillende soorten brokken op die hij voorgeschoteld kreeg. Nu breekt hij de boel af als hij eten krijgt! Zijn ontlasting is nu goed, de ontlasting is minder geworden en hij is rustiger geworden. Minder ADHD zou je kunnen zeggen.

We zijn hartstikke blij dat hij door Carnibest klachtenvrij is! We komen nu alleen nog voor de jaarlijkse prik bij de dierenarts. Wat ons verbaasd heeft is dat alle soorten brokken geadviseerd werden, de dierenarts steeds ander speciaal voer bestelde voor ons en na meerdere varianten die niet werken zei: nu weet ik het ook niet meer. Dat er nooit vanuit die hoek het woord Carnibest is gevallen, terwijl dat wel bekend was. Dat is niet te begrijpen en had veel ellende voor Max en ons kunnen voorkomen….

Een vriendin van ons met een Labrador (Brunn), is sinds enkele weken geleden overgestapt op Carnibest. Brunn is een blindgeleidehond. De eigenaar (het blindgeleidehonden centrum) heeft toestemming gegeven om Carnibest te gebruiken. En wat wij hadden verwacht gebeurde: Brunn zit ontzettend lekker in zijn vel nu! In slechts enkele weken tijd is hij zichtbaar afgevallen en is een vrolijke, levendige hond aan het worden. Ook Brunn breekt de boel af als hij zijn Carnibest krijgt. Het baasje van Brunn is hier dan ook erg blij mee!

Alleen maar positieve berichten dus!

Groeten,
Ben Quaedackers en
Brigitte Gerringa
Tilburg