Milah, Cassey en Dice

Ik kijk regelmatig op jullie site bij het stukje ervaring en ik wil ook laten weten dat ik zeer te spreken ben over Carnibest.
Ik heb 3 Aussies, Milah van 19 maanden, Cassey van 13 maanden en Dice van bijna 3 maanden.

Mijn oudste Milah kwam bij mij met natuurlijk een emmertje voer van de fokker, al snel heb ik haar verantwoord over gezet op brokken, dit ging een paar weken goed en toen begon het dat ze regelmatig voer terug gaf, en dan vooral ’s morgens. Ik had ook zeer de indruk dat ze geen zin had in eten. ’s Morgens zet ik haar voerbakje neer en ze wilde gewoon niet eten, haar buik knorde/rommelde….volgens mij had ze zoiets van als ik ga eten komt het er toch weer uit.

Ik heb eerst met dat voer van alles geprobeerd, met tips van de leverancier zoals doe er wat warm water over heen, een hond eet met zijn neus dan ruikt het lekkerder. Dit werkte wel maar vaak kwam het daarna er toch weer uit.

Ik ben hierna diverse merken voer gaan proberen, bij sommige ging het meteen met mengen al fout, bij andere als ze er na een paar weken op zat. Bij het ene merk gaf ze compleet haar voedsel terug, en bij andere was het alleen gal/maagsappen. Zo zijn we blijven trubbelen tot ik rond een maand of 10 op een brok zat waar ze het naar mijn mening als beste op deed.

Toen ze 13 maanden was ging het weer mis, ze begon regelmatig weer ’s morgens over te geven zelfs met bloedpuntjes er in. Later werden het complete stolsels….de dierenarts adviseerde me speciaal voer te gaan gebruiken alleen bij hun te koop, maar ik had 2 honden en eerlijk is eerlijk 100 euro voor 15 kilo vind ik te veel. Toch heb ik het geprobeerd en heb ik een 3-kilo verpakking meegenomen maar ook dat kwam er direct weer uit.

Toen kwam het moment dat ik bij Carnibest uit ben gekomen. Ze kregen hier tussendoor al regelmatig vers vlees en dat bleef er wel in. Zo rond begin juni afgelopen jaar volledig over gegaan. Milah heeft vanaf toen niet meer overgegeven.

Ik ben zo blij dat ik over ben gegaan op Carnibest. Cassey mijn Bleu Merle Aussie verkleurde erg van het koper in de brokken, waardoor haar blue grauw/bruin werd. Ook dit is nu stukken minder geworden, helemaal weg is het niet heeft nl ook een gedeelte met erfelijkheid te maken. Nu heb ik een pup erbij van bijna 12 weken en die zit ook al volledig op Carnibest. Het pupje is niet dom en pikte 2 van de 5 dagen vlees absoluut niet….je denkt toch niet dat als die andere 2 vlees krijgen hij brokken wil???? Ik moest hem gewoon vasthouden anders zou hij zo naar hun voerbakken vliegen in plaats van de eigen brokken op te eten.

Ik ben zeer tevreden over Carnibest en naar de eetlust van mijn honden te kijken die ook….

Groetjes Rianne, Milah, Cassey en Dice