Rakker

Ik wil u hartelijk danken omdat wij na 6 jaar dokteren weer ’n blij en gezonde hond hebben dankzij Carnibest!!!
Wij hebben ’n Jack Russell van inmiddels 6 jaar en 3 maanden. De eerste 6 jaar is hij constant ziek geweest. Misselijk, buikpijn en overgeven. Hij zat nooit lekker in z’n vel, wilde niet spelen en had veel pijn.

Wij zijn natuurlijk vaak bij de dierenarts geweest en hij heeft menig soort voer en medicijnen voorgeschreven gekregen tot wij uiteindelijk naar de dierenkliniek werden doorverwezen. Daar constateerde men dat Rakker (onze Jack Russell) een bloederig maag en darmslijmvlies had en dit zou tot kanker kunnen leiden in de toekomst. Wij kregen weer andere brokken mee en andere medicijnen, (prednison en matrazonol). Wij moesten proberen om na ’n paar maanden de medicijnen af te bouwen.

Het ging ’n beetje beter met Rakker maar wij hadden veel hogere verwachtingen en de medicijnen afbouwen ging al helemaal niet want dan werd hij meteen nog zieker. Toen hij anderhalf jaar nieuwe voeding en nieuwe medicijnen had zonder het beoogde resultaat kwamen wij via via in contact met Carnibest (vier maanden geleden).

Dit is het beste wat Rakker en ons is overkomen! Hij is van alle klachten af en de medicijnen die wij voorheen niet af konden bouwen krijgt hij op dit moment 3 dagen niet, 1 dag wel en wij zijn er van overtuigd dat hij over ’n paar maanden zonder medicijnen kan. Carnibest had zó snel resultaat, dat hadden wij niet verwacht.

Dus hartelijk bedankt! Wij hebben dankzij Carnibest ’n lief, ondeugend en speels hondje terug gekregen!!! Wij kunnen weer stoeien met Rakker, lange wandelingen maken en weer van het leven genieten!!! Ook wij kunnen nu verder want het is verschrikkelijk je huisdier te zien lijden, alles voor hem over te hebben maar machteloos toe te moeten kijken omdat je niets kunt doen.

Hartelijke groet Rakker en Mia Megens, Herpen