Willem

Ik ben Mimi en heb mijn hele leven hondjes gehad. Ik ben nu een trotse hondenbazin van vier Havanezers, Joy, Liza, Willem en Chum. Ik had nog nooit problemen gehad met voeding totdat onze Willem, nu ruim 2 jaar oud, één jaar geleden ineens zijn droogvoer niet meer wilde. Allerlei merken van duur naar goedkoop uitgeprobeerd maar de problemen werden alleen maar groter. Hij wilde niet of met een lange neus eten, had last van diarree, overgeven, buikpijn enz. Wij gingen naar de dierenarts en kregen eerst een drankje, toen speciaal dieetvoer, maar alles begon weer opnieuw. Alleen nu was het erger toen bleek hij een darmontsteking te hebben, dus we kregen een recept voor antibiotica.

Om een lang verhaal kort te maken ben ik ruim een half jaar bezig geweest met dokteren, onderzoeken en medicijnen. En ondertussen was van onze vrolijke blije Willem niet zo veel vrolijkheid meer over. Uiteindelijk ging het met maagzuurremmers wat beter, maar volgens de dierenarts kon ik toch het best op zoek gaan naar voeding die hij wel kon verdragen anders zou hij de rest van zijn leventje medicijnen moeten slikken. Geen leuk vooruitzicht.

Ik ben toen op internet gaan speuren en kwam uiteindelijk bij rauwe voeding terecht.
Carnibest sprak mij het meeste aan, na advies te hebben gevraagd aan Bunschoten Diervoeders B.V. ben ik met toch enige terughoudendheid begonnen. Wat ben ik daar nu blij mee! Willem heeft vanaf de eerste keer dat ik hem Carnibest gaf het met smaak gegeten en…hij gebruikt geen medicijnen meer en het gaat prima, nergens geen last meer van en is weer een vrolijk, gezellig hondje.

Wat me nog meer overtuigd heeft dat Carnibest een heel goede keuze is, is nadat Willem laatst een paar dagen gelogeerd heeft bij mijn dochter en toen na vier dagen droog voer eten weer begon over te geven, weet ik zeker dat hij voortaan Carnibest krijgt. Mijn andere hondjes eten ook Carnibest en ik heb nog ze nog nooit zo enthousiast gezien als tegenwoordig. Er staan er vier te dansen en te springen zogauw ik het uit de ijskast haal en in het voerbakje blijft geen restje zitten. Voordeel is ook dat de ontlasting stukken minder is en Liza is zo’n viespeuk dat ze als ze de kans kreeg poep op at, dat doet ze niet als ze Carnibest eten, de enkele keer dat ze nog eens droog voer krijgen, gaat ze dat toch weer proberen.

Ik ben erg blij en tevreden over Carnibest en ik weet zeker dat mijn vier hondjes het met me eens zijn, ik wil het dus ook iedere hondenbezitter aanraden.

Groetjes Mimi en pootjes van Willem, Joy, Liza en Chummy