Poep eten…

Ik heb een Labrador Retriever. Een schat van een hond maar, zoals menig ´Labradorbaasje´ zal herkennen, ze heeft een hele nare eigenschap: ze eet poep!

En niet zo maar een beetje maar een heleboel. Heel wat tips en uitprobeersels zijn de revue gepasseerd; het ananasdieet, eierkoeken geven, tot ´afstraffen´, het hielp allemaal niets. Tot mijn schoonmoeder mij attent maakte op Carnibest. Ze gebruikte dit voer al enige tijd voor haar hond en misschien was dit wat voor mij.

Sinds ik het voer van Carnibest gebruik is er heel wat veranderd en gelukkig in positieve zin. Mijn hond eet nog wel poep maar een stuk minder. Daarnaast is ze veel minder vaak ziek. Doordat ze zoveel poep at had ze regelmatig last van diarree en overgeven. Hierdoor kon ze ook niet elke dag goed eten; regelmatig gaf ik haar rijst e.d. omdat ze weer eens ziek was geworden. Nu ze dit voer gebruikt is ze bijna nooit meer ziek en als ze weer eens een ´verkeerde drol´ te pakken heeft dan duurt de diarree maar een dag. Tijdens zo´n dag kan ik haar wel gewoon het eten blijven geven dus dat scheelt een hoop! Het voer zorgt er ook voor dat ze veel minder vaak op een dag hoeft te plassen maar ook dat haar eigen ontlasting veel compacter is. Extra bijkomstigheden zijn dat haar gebit en vacht er heel gezond uitzien: ik kreeg van mijn dierenarts het compliment dat ze er zo goed uitzag en mooi op gewicht was.

Yvette Tijmes
Nijmegen