Ylfa

Hallo,

Ik wil jullie graag mijn ervaring met Carnibest laten weten.

Mijn hond, een Duitse herder, genaamd Ylfa, was een zeer lastige eetster. Als pup begon het drama al. Deze dame wilde een paar dagen of weken het voer eten wat ik haar voorschotelde en vervolgens staakte ze weer met eten. Het was echt heel vervelend, omdat zij elke keer te mager was of werd.

Elke keer probeerde ik weer wat anders, brokken, diner, blikvoer, pens, ga zo maar door. Maar het bleef problematisch. Ze was niet gek te krijgen op wat dan ook voor voer.

Tot mijn vriendin (Han Melse, die ook verkooppunt is van Carnibest) mij in contact bracht met Carnibest. Inmiddels voer ik anderhalf jaar dit voer en mijn hond heeft sindsdien een gezonde eetlust en ziet er heel erg goed uit. Daarvoor had zij ook vaak last van een kreupele linker voorpoot. Ook daar heeft ze geen last meer van sinds ik haar Carnibest geef. Ik voer haar Aktief en 1 maal per week krijgt ze een rol Natuurvoer. Ylfa eet sinds ze Carnibest krijgt geen poep meer en de hoeveelheid ontlasting die ze maakt is stukken minder dan voorheen. Meestal produceert ze maar 1 keer per dag ontlasting, heel soms 2 keer. Verder drinkt ze beduidend minder, waardoor ze ook minder hoeft te plassen. Al met al genoeg redenen om Carnibest te voeren.

Voor Ylfa en mij geen ander voer meer. We zijn hier dolenthousiast over.

Hartelijke groetjes,
Marga Bolhuis