Ginger

Graag wil ik onze ervaring met jullie delen.

Vanaf dat onze Old English Sheepdog Ginger, 1,5 jaar oud was kampte ze met gezondheidsproblemen. Na vele dierenartsen en specialisten bezoeken, onderzoeken, testen e.d. konden we maar niet ontdekken wat er met haar aan de hand was. Op een dag was Ginger zo ziek door een baarmoederontsteking en moest ze geopereerd worden, haar baarmoeder werd verwijderd. Ik mocht zelf bij de operatie zijn. Tijdens de operatie zei de dierenarts tegen me dat ze nog meer zag wat niet goed was en ze eigenlijk niet zeker wist wat ze moest doen. Haar gal zag er zo raar uit, was helemaal opgezet, verkleurd en geïrriteerd. Na overleg besloten we toch de gal te laten zitten, maar ze moest wel medicijnen hebben. De zoveelste! en ze was al zo zwak. Regelmatig bleven we met haar naar de dierenarts reizen en ze kreeg de ene medicatie na de andere, vooral ontstekingsremmers. Ook haar darmen gaven zoveel problemen met als gevolg een slechte weerstand en algehele conditie waardoor ze maar bleef kwakkelen met allerlei kwaaltjes, ontstekingen etc etc.

Ik wist dat voeding erg belangrijk was. We zijn een speurtocht begonnen naar voeding, dat wat ons aanstond uitgeprobeerd en de één kwam met een nog mooier verhaal dan de ander, maar geen voer bracht het resultaat wat we verwachtten.

Tot op een dag we in contact kwamen met Carnibest.

In eerste instantie was ik erg sceptisch. Ik had al zoveel gelezen, uitgeprobeerd. Inmiddels was Ginger bijna 9 jaar en was het wel zo dat ze nog steeds dezelfde problemen had en wij hoge rekeningen van de dierenarts. We waren er zelfs in gaan geloven dat dit probleem gewoon bij haar hoorde. Toch maar Carnibest proberen.

Vanaf het moment dat Ginger Carnibest heeft gegeten voelde haar lichaam anders. Het voelde alsof ze meer balast kreeg, meer volume. Ik weet niet hoe ik dit gevoel kan beschrijven. Het enige is om het te ervaren! Wonder boven wonder kwam Ginger al na een week meer in balans. Zelfs na een paar weken kregen we een hele andere hond. Alerter, fitter, meer energie, haar vacht begon te glanzen, haar ogen begonnen te glanzen en haar ontlasting veranderde, het werd minder en compacter. Ongelofelijk wat een resultaten! Er kwam in de eerste weken heel veel troep uit haar lichaam, reiniging, voor mijn gevoel kwamen alle opgehoopte afvalstoffen haar lichaam uit. En onze Ginger is inmiddels 12 jaar en 3 maanden. Carnibest is een cadeau voor ons en onze dieren!
Al onze honden en katten; 3 Old English Sheepdog’s, 4 Noorse boskatten en 1 Europese korthaar staan op de Carnibest met geweldige resultaten. Helaas is er geen Carnibest voor kippen, anders kregen de kippen ook Carnibest. Voor mij is er een duidelijk verschil! Carnibest is voor mij duidelijk goede voeding!

We zijn Carnibest heel erg dankbaar en de dierenarts? Hij mist ons in zijn praktijk.

Ca(r)nibeter!!!!!! (spreek uit als Kannibeter)

Groeten van Alberta Gerritsma