Nono

Onze standaard ruwharige teckel Nono kreeg in juni 2006 problemen met haar gebit en er moesten 2 kiezen getrokken worden. Na de operatie lukte het haar lange tijd niet om te kauwen. Op advies van een fokker uit Veendam zijn we toen overgestapt van brokken naar Carnibest. Niks voorzichtig laten wennen, maar hup, in 1 x overstappen. Nono is al 10,5 jaar en had al die jaren uitsluitend brokken gegeten. Ondanks al die jaren brokken waren haar maag en darmen al na 2 dagen gewend aan de Carnibest.

We zijn nu bijna 2 maanden verder en hebben echt een hele andere hond gekegen. Ze geniet zichtbaar van haar eten. Na de wandeling rent ze het laatste stuk terug naar huis omdat ze weet dat haar portie Carnibest op haar staat te wachten. Ze staat gewoon te springen achter je als je het in haar bakje doet.

Verder heeft ze inderdaad meer energie dan voorheen. Ze speelt veel meer met haar speeltjes. Wat voor mij heel merkbaar is, is dat voorheen als ik nachtdienst had sliep ze overdag met me mee. Nu, ondanks een extra ingelaste wandeling rond 11.00 uur meldt ze zich alweer rond 13.30 uur en laat merken dat ze iets met het baasje wil gaan doen.
Het is echt onvoorstelbaar wat Carnibest met haar doet.

Ik stuur een foto mee van Nono. Deze is gemaakt in afgelopen vakantie in augustus. Mijn man was binnen haar eten in haar bakje aan het doen. Vanaf haar kussen op het gras kon ze alles goed volgen.

M.vr.gr.
Ruud & Marjan van Driel