Pancho

Een kruising husky/ golden retriever die als pup een moeilijke start had. Door oa een lintworm, longontsteking en 6 gaatjes in zijn hoofd doordat hij gegrepen was.
Totdat Pancho gecastreerd was at hij slecht zelfs nadat ik de trukendoos open had gedaan. Na zijn castratie kon Pancho niet in zijn eetbehoeften worden voorzien. Hij vrat nog net zijn bak niet op. Ook at hij veel kattenpoep en soms hondenpoep en uiteraard paardenpoep. Ondanks dat ik vele kilometers met Pancho maakte bleef hij aankomen (minder brokken dan voor de castratie!), dus nog meer gaan lopen maar tevergeefs. Ook had hij regelmatig diarree, zo erg dat hij spetterpoep had en er zelf van schrok!

Een wandelvriendin had meerdere malen verteld over Carnibest en de resultaten ervan. Ik stond er eerst sceptisch tegenover. Toch nieuwsgierig, zodoende informatie ingewonnen d.m.v. internet. De planning was eerst om Pancho alleen in het weekend Carnibest te geven en door de week brokken. Dit i.v.m. dat Pancho mee gaat werken en dat ik beren op de weg zag. Ik besefte best dat dit onzin was en weinig zin zou hebben. Mijn vriendin had zoiets van er is een begin dus zij zal wel van gedachte veranderen. Het voer was snel geregeld, alleen de vriezer was een probleem. Maar mijn wandelvriendin was zo blij dat ik van brokken naar Carnibest over zou stappen dat ik bijna een jaar lang van haar vriezer gebruik mocht maken! Pancho heeft nu al ruim twee jaar een vast gewicht nadat hij ruim zes kilo is afgevallen! Zijn vacht glanst, zijn huid is niet meer schilferig en ruikt niet meer uit zijn bek. Pancho heeft een betere weestand en dus minder vatbaar voor ziekten. Dat scheelt voor mij ’s nachts weer een rondje lopen (i.v.m. Diarree)!! Voor Pancho als voor mij is Carnibest dus het perfecte eten zodoende heb ik weer mensen geïnformeerd en nieuwe carnibest gebruikers erbij!!

Pancho en Lisette uit Ede