Mieke

Dit ervaringsbericht betreft mijn Mieke, een Maltezer leeuwtje van 4 jaar oud, die circa een jaar geleden na een epileptische aanval, onder dierenarts behandeling kwam.

Na tal van verschillende onderzoeken om de oorzaak te achterhalen kon als enige diagnose leververvetting gesteld worden! Een speciaal dieet in brokvorm werd geadviseerd welke alleen verkrijgbaar is bij een dierenarts.
Toch zag ik dat ondanks het te volgen dieet de gesteldheid van Mieke veranderde. Ik merkte dat ze niet meer lekker in haar vel zat, ze speelde niet meer en maakte een vermoeide indruk. Met uit wandelen kon je haar geen plezier meer doen en constant trillen met haar hele lichaam ondanks voldoende hoge temperatuur was aan de orde van de dag. Al met al lag ze eigenlijk een beetje weg te kwijnen.

Na hernieuwde onderzoeken bleek nu dat Mieke een te kleine lever zou hebben en er werd nogmaals aangedrongen op het strikt navolgen van het speciale dieet.
Inmiddels was ik via Thea, Mieke’s vaste trimster uit Herkenbosch, op de hoogte gebracht van de vele voordelen van complete vers vlees voeding. Deze had, na zich in Mieke’s situatie wat verder verdiept te hebben, contact opgenomen met de dierenartspraktijk: Bio Mentor te Valkenburg, die haar adviseerde om Mieke Carnibest te laten voeren.

Het is nu circa 8 weken geleden dat ik begonnen ben met de vers vlees voeding. Ik kan U berichten dat ik al na een paar dagen veranderingen begon te merken aan het gedrag van mijn hondje. Dit zette zich verder voort en momenteel is het zo dat ze weer actief is, ze speelt weer en heeft ook weer interesse voor mij. Het trillen over haar lichaam is verdwenen en de eetlust is terug!! Ook haar vacht is veel voller geworden en op straat vragen mensen aan me wat ik met haar gedaan heb, omdat ze zo vrolijk en opgewekt is. Dat valt iedereen dus op!! Het is een genot om te zien hoe vol energie ze nu is.

Mezelf doet het ook goed om haar zo te zien opbloeien, als mijn hond zich goed voelt dan voel ik me als baasje toch ook een stuk beter, niet dan?
Bij deze wil ik mijn dank kenbaar maken voor het vrijblijvende advies van Thea’s Hondentrimsalon en dierenartspraktijk: Bio Mentor, die mij de mogelijkheid gaven om voor compleet vers vlees voer te kunnen kiezen. Voor Mieke geen ander voer meer als Carnibest.

Mevr. Maessen uit Roermond.