Zulu en Pluto

Zulu (Friese Stabij) en Pluto (kruising), allebei één jaar oud.

Onze honden kregen tot zo’n 4 maanden geleden altijd brokken van een heel duur merk en wij dachten dus dat dit het beste was wat wij ze qua voeding konden geven. Later hoorde ik over barf, waarbij je zelf rauwe voeding voor je hond samenstelt en ben daar wat over gaan opzoeken. Er waren allerlei theorieën over waarom dit beter voor je hond zou zijn, en ik was meteen overtuigd. Het leek ons alleen een beetje ingewikkeld om zelf dat voer samen te stellen, en daarom zijn we op zoek gegaan naar een kant-en-klare variant, en we kwamen uit bij Carnibest.

Wij zijn erg te spreken over de verbeteringen die er kwamen nadat we overgestapt waren. Pluto had heel veel last met poepen toen hij nog brokken kreeg: vaak ging hij zitten en dan kwam er niets uit, of alleen een klein beetje vloeibare ontlasting. Ook at hij z’n brokken alleen maar als hij écht honger had. Nu heeft hij nooit meer problemen gehad met poepen en hij schrokt de maaltijd als een gek naar binnen!

Beide honden zijn, op een leuke manier, veel speelser en actiever geworden en we hebben ze nooit meer gras zien eten (we hadden gehoord dat dat een teken was dat ze misselijk waren). Hun vachten zijn enorm gaan glanzen en ze verharen een stuk minder. Bovendien had Pluto achterin z’n bek tandplak die nu helemaal verdwenen is !!

Wij en de honden zijn helemaal overtuigd en zullen andere mensen zeker Carnibest gaan aanraden, omdat het voor ons zo goed gewerkt heeft! Ook als het lijkt alsof je hond geen medische problemen heeft (wat bij ons eigenlijk zo was) zul je merken dat er grote verbeteringen in de gezondheid van je hond komen als je overstapt.

Groetjes van Pluto en Zulu en familie Smeele uit Bussum