Beertje

Onze kater beertje (nu anderhalf jaar) hebben we nu bijna een jaartje in huis rondlopen en hij kreeg altijd al Whiskas dus kreeg hij dat bij ons ook, maar al die tijd hebben we getobt met zijn ontlasting altijd veels te dun. Andere brokjes geprobeerd, dat ging iets beter maar nog steeds niet zoals het hoorde, uiteindelijk werd zijn ontlasting steeds dunner totdat het er als water uitkwam. Bij de Dierenarts diverse middeltjes gehad en prikken gehad…. maar niks hielp, hij bleef maar vreselijk aan de diarree, en de Dierenartsten konden ook niks vinden.

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken en kwam bij Carnibest terecht en ben het is allemaal gaan lezen. Beertje krijgt het nu ruim een week en deed de 1e dag wel moeilijk met eten, maar de tweede dag at hij het volop en nu schreeuwt hij moord en brand voor het vlees. Maar natuurlijk het belangrijkste, hij had de derde dag gewoon normale ontlasting… eindelijk zagen we een drolletje (kan me niet herinnneren dat ik ooit zo blij ben geweest om een drolletje te zien) en hij voelt zich weer helemaal het ventje, gelukkig.

Wij zijn echt super blij dat na maanden getob met diarree dat het nu met Carnibest gewoon helemaal goed is en dat binnen 3 dgn. Bailey onze andere poes word ook helemaal dol als ik het vlees alleen nog maar pak dus krijgt onze kleine meid nu ook Carnibest en ze smult er als de beste van.

Groetjes van Linda uit de Ardennen