Atos

Ik wil graag het verhaal vertellen over mijn kat: Atos Insula Cat is een xxl Maine Coon kater en hij is ook al bekend van de tv bij SBS6 want hij is een reus onder de Maine Coons. In 2010 zagen wij een advertentie van hem te koop staan.

Wij hebben hem ook gehaald met het vliegtuig uit het buitenland, thuis aangekomen zijn wij direct begonnen met Carnibest kitten te voeren wat hij ook graag lustte en naar binnen slobberde. Dus hij krijgt dagelijks zijn grote portie Carnibest!! Voor onze andere Maine Coons zijn wij ook Carnibest beginnen te voeren na 3 dagen aten alle Coonys het graag en je ziet ook snel een heel groot verschil. Dat ze veel meer betere vacht krijgen en een mooi schoon gebit behouden, wat heel belangrijk is voor onze Maine Coons!

Atos heeft ook heel veel shows gedaan en heeft dan ook vele showbekers en titels gewonnen en is nu al Wereldkampioen op zijn jonge leeftijd van 15 maanden wat zelden voor komt!!! Daar heb ik ook zeker de Carnibest aan te danken voor zijn mooi sterke lijf en vacht zodat zijn felle rode kleur nog dieper naar voren komt!!

Onze kittens welke wij verantwoord fokken krijgen vanaf de leeftijd van 4 weken ook de Carnibest te eten en ze groeien als kool. Dit zeggen ook de nieuwe baasjes van de kittens als ze op bezoek komen om de babys te komen knuffelen. Zij nemen dan ook het idee mee naar huis en geven ook verder Carnibest aan het kitten
Wij hebben 8 Maine Coons en een aantal nestjes kittens per jaar alles is direct over op de Carnibest. En de snacks van Carnibest vinden de volwassene Coons ook heel lekker.

groetjes Thijs & Marjo Konings

Cattery Leukothea

www.catteryleukothea.nl

Klik hier voor een filmpje van Atos op SBS6

Klik hier voor nog een filmpje