Dierenasiel Canina

Samen met andere gastgezinnen vangen wij al een aantal jaren moederloze kittens op voor dierenasiel Canina in Essen, in België.

Veel van deze kittens komen in erbarmelijke toestand op het asiel binnen. Vaak verzwakt door wormen, vlooien, diarree, extreme hitte of extreme kou. Deze kittens terug op de rails krijgen is dan ook niet altijd makkelijk en velen bleven langdurig met diarree problemen rondlopen.

Zo hadden wij vorig jaar ook een nestje kittens die maar niet van hun diarree af kwamen. Enkele dierenarts bezoekjes later waren we dan ook ten einde raad.

Toen we nog even in de plaatselijke dierenwinkel stopte om wat brokjes voor de kittens op te halen raakten we aan de praat over hun diarree probleem. Het personeel raadde ons aan om eens Carnibest te proberen. We hebben dit gedaan en na een dag zagen we de ontlasting al zoveel beter worden en binnen 4 dagen hadden ze perfecte ontlasting!!!

We stonden versteld van dit snelle resultaat.

Uiteraard hebben we de andere gastgezinnen hier ook gelijk van op de hoogte gebracht en ook zij liepen na deze super resultaten over van enthousiasme. Sindsdien willen we eigenlijk niets anders meer, maar met jaarlijks meer dan 190 kittens die we opvangen wordt het wel een kostbare zaak (aangezien het asiel geen subsidie krijgt).

Na contact te hebben opgenomen met de medewerkers van Carnibest, kregen we het geweldige nieuws te horen dat ze de kittens willen steunen door Carnibest te doneren.

Dit jaar zijn alle kittens opgegroeid met deze geweldige voeding! Zelfs de zwakste kittens waren binnen no-time weer kerngezond…!!!

Gelukkig waren de adoptanten van de kittens ook zonder problemen te overtuigen om deze geweldige voeding te blijven gebruiken. Daar zijn we erg blij mee.

Met vriendelijke groet,
Amanda, namens dierenasiel Canina