Kattenhotel Dotje

Hallo, wij zijn Gijs en Marinka Kasius, we hebben een katten en klein dierenhotel en een 8 tal eigen poezen: Pietje, Lotje, Kittie en Bas! Dit zijn gewone kortharige poezen. Maringe en Jazzy, dit zijn Britjes en dan hebben we nog onze Ragdoll’s Minous en Bennie.

Wij zijn begonnen met Carnibest naar aanleiding van een droevig verhaal, onze kitten Binkie, een schattig rood katertje dat hier vrolijk onze roedel was komen versterken begon ineens af te vallen, had diaree en at heel matig, viel hierdoor snel af.
Wij zijn voor hem toen op zoek gegaan naar alternatief kwalitatief hoogwaardige voeding en aangezien we al ervaring hadden met het verstrekken van Carnibest aan één van onze gasten! Een poes die wat problemen had met de spijsvertering en een soort A.D.H.D. had en hier goed van opknapte. Door haar zijn we weer bij Carnibest uitgekomen. Binkie was er wild op en begon weer te groeien, de diarree ging over en binnen korte tijd was hij weer terug op z’n gewicht, gewoon super.

Het heeft evenwel niet mogen baten, Binkie bleek een aandoening aan de lever te hebben en een zwak hartje zodat we tot ons verdriet toch afscheid hebben moeten nemen.
Nu wij zo onder de indruk waren van de prestatie van Carnibest zijn we er toe over gegaan om ook onze poezen Carnibest te geven, dit is enorm versterkend voor hen, zeker nu we 3 nestjes hebben en de moeders veel extra kracht nodig hebben. Ook onze Bas die diabetes heeft kunnen we nu al minder insuline gaan geven.

We zijn nu ook in ons kattenhotel gestart met het verstrekken van Carnibest aan onze gasten om hen nog meer het gevoel van “ fijn wij ook lekker op vakantie” te kunnen geven.

Carnibest, een heel smaakvol en gezond voer voor velen van onze gasten, wat ik iedereen kan adviseren.

Wij bedanken Carnibest voor de sponsoring van ons Dierenhotel.

Met vriendelijke groet, Marinka en Gijs Kasius.