Toepassing

Glucobest is met name bestemd voor honden die een vergroot risico lopen op artrosevorming. Hierbij wordt gedacht aan honden die gewrichtsproblemen hebben, zoals heupdysplasie (HD), elleboogdysplasie (ED), voetbalknie, spondylose etc. Door woekeringen in de gewrichten is de kans groot dat er artrosevorming ontstaat.

Artrose is een zeer pijnlijke aandoening en veroorzaakt stijfheid en stramheid bij honden. Indien bij een hond is vastgesteld dat hij of zij lijdt aan, een al dan niet erfelijke, gewrichtsaandoening, is het verstandig om dagelijks Glucobest te gaan geven.
Uw hond is hier enorm bij gebaat. Vooral honden van grote tot zeer grote rassen lopen een grotere kans op artrosevorming, door de massa die zij met zich meedragen. Ook ouder wordende honden krijgen op latere leeftijd veelal te kampen met artrosevorming in hun gewrichten, ook voor hen is Glucobest een ideaal middel.

Als laatste willen we honden waar mee gesport wordt belichten, deze honden lopen een groter risico op overbelasting van de gewrichten, spieren, banden en pezen. Denkende aan honden waar behendigheid mee wordt getraind, dogfrisbee, africhtingshonden, jachthonden, sledehonden en windhonden.
Glucobest kan dus zowel ondersteunend als preventief gebruikt worden!