Met Carnibest kampioenen!!

Onze eerste hond was op komst en aangezien wij voor onszelf het allerbeste willen met name op gebied van voeding, was het voor ons ook een opdracht om het beste voer voor onze aankomende pup te vinden. Al gauw waren wij de voedingswaarden van Carnibest aan het doorworstelen, want de hele benadering van Corine en haar team sprak ons erg aan.

Sinds 2005 zijn wij vervende gebruikers van Carnibest met bijzonder goede resultaten. Onze honden (inmiddels twee Riesenschnauzers) zien er prachtig uit, zitten goed in hun bespiering en zijn gezond.

Ook al hebben we er een slechte eter bij zitten, Carnibest biedt ons een keur aan smaken en ook de kruidenmix is een aanrader voor honden die wat minder goede eters zijn of die problemen hebben met hun maag-darmstelsel.

Wat voor ons altijd leuk is om te zien, is het vergelijk met de andere honden uit de beide nesten, honden die anders gevoerd worden. Het verschil in ontwikkeling en bespiering is beduidend anders, waar onze honden compact zijn, zijn anderen slap en hebben een aanzienlijk mindere huid- en haarkwaliteit. Het uiteindelijke resultaat is dat onze teef van 15 maanden Nederlands Jeugd Kampioen is geworden en onze reu van 2 jaar nog 1 CAC nodig heeft om zich Nederlands Kampioen te mogen noemen in de open klasse.

Het lijkt wel een reclametekst, maar wij kunnen Carnibest dan ook iedereen aanraden, probeer het gewoon eens een aantal maanden, voer niet te veel, houd u aan de voorgeschreven hoeveelheid, uw honden smullen en u zult net zo enthousiast zijn als wij.

Mede namens onze honden.

Carnibest BEDANKT!!

Joop & Andrea Wesdorp
Wijk en Aalburg