Tanja

In september 2008 kregen wij een herplaats Sint Bernard teefje op 4,5 jarige leeftijd.

Ze had een slechte vacht, slappe ontlasting, en was ruim 15 kilo te licht. Na een goede was- en borstelbeurt was haar vacht al een stuk verbeterd. Extra voeding zorgde er voor dat ze in gewicht bijkwam. Alleen bleef ze slappe ontlasting houden en moest vaak braken.

Bij de dierenarts hebben we bloed laten prikken, daaruit bleek dat ze een lichte allergie had. De dierenarts adviseerde een dieet brok en als dat niet werkte tegen het braken en de slechte ontlasting moest ik maar een hypoallergeen brok gaan voeren. Principieel wilde ik dat merk brokken niet voeren, ik geloofde er niet zo in.

Na overleg met de verkoper in de dierenspeciaalzaak heb ik een paar kilo Carnibest gekocht om te proberen. De dag na de eerste Carnibest maaltijd was haar ontlasting perfect! Ongelofelijk! Zo had ik ze nog nooit gezien. Ik was zo blij dat ik nooit meer 1 zak brokken gekocht heb!

Ze heeft sinds die dag niet meer gebraakt, alleen maar goede ontlasting gehad, binnen 2 weken was haar vacht een flink stuk zachter en de hond leek veel gelukkiger!

Naast de Sint Bernard heb ik ook 2 border collie’s, een reu en een teef. Omdat ik zag wat de Carnibest met mijn Sint deed kregen de border collie’s deze ook. Ontlasting veranderde en er werd eindelijk met smaak gegeten. De reu die nog wel eens last had van darmproblemen/diaree en zijn anaalklieren, heeft dat niet meer gehad sinds hij Carnibest krijgt.

De border collie teef had achter haar oren altijd wat bruinige haren. Deze zijn inmiddels dus weer mooi zwart geworden. De vachten van de border collie’s glanzen nu beter en hebben een diepere kleur zwart gekregen.

Ik ben zo tevreden over Carnibest dat ik geen enkele andere kvv meer zou willen!