Tessa

Mijn poesje Tessa had al maanden lang last van een vreselijke voedselallergie. Van alles geprobeerd maar het bleef terug komen. De da had me zelfs al gewaarschuwd dat soms dieren met een allergie worden ingeslapen als het niet verbeterd of erger word. Tessa krabde zich dan ook echt helemaal open tot bloedens aan toe.

Tessa was ook een diabetes. Ze was nog maar 1 jaar oud. Ze kreeg toen speciaal voer voor diabetes. De allergie werd wel minder maar er bleven onderhuidse bultjes zitten die dan af en toe open gingen door de jeuk en haar gekrabd. Nu heb ik 16 oktober 2005 mijn eerste heilige birmaantje gekregen. De fokker van mijn birmaantje geeft de katten Carnibest en hoopte dat de kittenkopers dit wouden doorzetten. Ik heb hier dus meteen informatie gelezen in een topic op een kattenforum over Carnibest en heb het meteen de volgende dag ik huis gehaald. (gelukkig is er een verkooppunt bij mij in de buurt).

Ik hoorde dus ook positieve verhalen over katten met een allergie. Dus ik heb Tessa en nog een andere kat er meteen opgezet. Het heeft eventjes geduurd voordat ze het aten maar nu smullen ze ervan alsof hun leven er van afhangt.

Maar wat ik nu eigenlijk wil vertellen is, dat Tessa 100% van haar allergie af is!!! Ze heeft geen bultjes meer, haar vacht lijkt van fluweel, ze is aanhankelijk geworden, ze is vreselijk actief geworden, haar oogjes glanzen als nooit te voren, ze ligt tegenwoordig heerlijk languit op de grond bij onze voeten op haar ruggetje met haar poten heerlijk wijd (zo horen dames niet te liggen haha) en ze is nog steeds van haar diabetes af.

Ik wou dit gewoon even kwijt omdat ik er vreselijk trots op ben. Onwijs blij dat ik ben overgegaan op de Carnibest. Tessa voelt zich duidelijk als een vis in het water!

Bedankt!

Groetjes Laura en een pootje van Tessa!

Tessa voor Carnibest

Tessa na Carnibest

Update 23 september 2006

Goed nieuws: Tessa is kampioen is geworden! Dit was ze nooit geworden zonder Carnibest. Misschien had ze zonder Carnibest nu niet eens meer geleefd! Ze werd zelfs op de show in Rotterdam Best In Varieteit en ze werd ook nog eens Best In Show!

Ik ben natuurlijk ontzettend trots en het gaat dus ongelofelijk goed met haar! 15 oktober heeft ze weer een show. Dan willen we gaan voor het internationale kampioenschap! Ze moet dan weer 3 punten halen waarvan 1 punt op een buitenlandse show.

Ga zo door met Carnibest!

Groetjes Laura Hardeveld en een kopje van Tessa!